Veelgestelde Vragen

WAT IS EEN HELDERZIENDE OF SPIRITUELE READING?
Een spirituele reading is een helderziende blik op de ziel, en op wat de ziel schept en teweegbrengt binnen en buiten alle fysieke manifestaties. Het is een vorm van intuïtieve communicatie die helend, ontwikkelend en verrijkend is. Een reading heeft als doel je te helpen in je spirituele en persoonlijke groei en is een bijzondere ervaring voor iedereen die echt gezien en gehoord wil worden.

HOE LANG DUURT EEN READING?
Een spirituele reading duurt gemiddeld tussen de 60 en 90 minuten. De eerste 15 tot 30 minuten bestaan uit een spontane lezing die gebaseerd is op contact met het wezen van een individu of van een onderneming. Daarna ontstaat er een dialoog waarin opmerkingen, problemen, aspecten, ideeën en vragen aan de orde komen, die betrekking hebben op de ruimte en doelstellingen van een individu of van een bedrijf of instelling. Vragen kunnen gaan over onderwerpen zoals leven en dood, levensdoel en levensrichting, creativiteit, relaties, welzijn, gezondheid, zakelijke beslissingen en ook onderwerpen zoals spirituele identiteit, aura en chakra’s, vorige levens, gidsen en dromen.

WAT IS EEN FYSIEKE CHAKRA HEALING/READING?
Een fysieke healing en reading van het lichaam en de chakra’s door oplegging van de handen op verscheidene plaatsen van het lichaam. Het doel is om in het fysieke en emotionele lichaam energieen en patronen te identificeren en te verwijderen of te harmonizeren met de natuurlijke vibratie van het wezen en om het lichaam in balans te brengen met zichzelf. Deze behandeling is een grote steun in verwerking, genezing, rouw en groei processen. Een fysieke chakra healing/reading duurt rond de 60 minuten.

united states of america flag