“Hallo Geertje, Ik geniet nog na van de bijzonder heldere reading die je me gegeven hebt. Het heeft me intens geraakt. Ik voel(de) me heel erg gezien op de laag van wie ik in Wezen ben. Thanxxx!! Je hebt me een stukje aangereikt waardoor ik de diepere betekenis achter de dingen, belangrijke wezenlijke gebeurtenissen van binnenuit snap, leer begrijpen en hierdoor plek kan geven…. Het effect is een verbinding in Zijn, een overgave aan GO GIRL (aanmoediging!), Go with the the FLOW. Be Happy and enJOY life to its fullest. Er is ook een soort innerlijke rust die er als een warme deken over me heen gekomen is, heerlijk!! Thanxx 4 BEING you, just you! Wat me ook diep geraakt heeft is jouw puurheid en het lezen voorbij plaatjes of vormen maar vanuit je eigen wijze wijsheid!” – Ilonka C. Amsterdam, Nederland