DIENSTEN

man walking up hill
LOOPBAANCOUNSELING EN PERSOONLIJK COACHING

Soms heb je net even een frisse blik nodig op een bepaald onderwerp, een empatisch oor voor een verhaal, een antwoord op een specifieke vraag, advies op een bijzonder probleem, feedback op een gevoelig situatie, hulp met een ongewone uitdaging of steun gedurende een bepaalde tijd. Met een neutraal paar ogen en oren kan ik op een veilige en liefdevolle manier bijdragen aan de uitwerking van al deze aandachtspunten. Communicatiemiddelen zijn emails, persoonlijk gesprekken en soms opdrachten en oefeningen. Dit is een vertrouwelijke relatie zonder contracten, deadlines of andere termijnen en ontwikkelt zich spontaan, naar gelang behoefte en omstandigheden.

holding hands in shape of heart
GEESTELIJKHEID EN GODSDIENSTOEFENING

Voorgaan in ceremonies voor trouwerijen, dopen, laatste sacramenten en begrafenissen en het in samenwerking uitzoeken en schrijven van alle ceremoniele teksten en andere materialen.

heart in sand and ocean coming in
BEGELEIDING

Het begeleiden van individuen, paren en groepen rond rituelen en levensomstandigheden.

hand and firefly
HOSPICE ZORG

Emotionele en spirituele begeleiding van de stervende met betrekking tot het afronden van dit leven en het voorbereiden op een volgende stap. Ondersteuning bij verlies en rouwverwerking voor de nabestaanden.

united states of america flag